Schouwburg De Kern

Jam Shenanigans-Henri & Batiste

SHENANIGANS 4+
FLIKFLAK
wo 30 okt 14.00 uur
wo 30 okt
14.00 uur
  • wo 30 okt
    14.00 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Al jonglerend heten Henri van Baekel en Batist Kangas je welkom in een landschap gevuld met hun kinderlijke dromen. Maak je klaar voor een heerlijk energieke circustheatervoorstelling waarin creativiteit en verbeelding centraal staan.
Met heel gewoon speelgoed – piepschuim vliegtuigjes, een levende achtbaan voor een klein roos autootje en een opblaasbaar zwembad – tonen ze dat we het kind in ons niet moeten loslaten wanneer we opgroeien. De compagnie Jam Shenanigans wil plaatsmaken voor onnozeliteit in een steeds serieuzere samenleving. Zij brengen speels en energiek circus met alledaagse objecten en gezonde gekheid. Het wordt sowieso geinig: Shenanigans betekent namelijk…geintjes!

Jam Shenanigans is een fris, jong en speels jongleer duo bestaande uit Batist Van Baekel (2000, BE) en Henri Kangas (1998, FIN). Henri en Batist leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan Codarts Circus Arts in Rotterdam, Nederland, waar ze al snel ontdekten dat ze een gelijkaardige interesse in objectmanipulatie delen. In september 2023 komen ze als jong collectief naar buiten met hun eerste voorstelling Shenanigans.

 

EXTRA: Na deze voorstelling kan je kind deelnemen aan een vrije initiatie en kennismaken met verschillende circustechnieken in onze foyer, begeleid door het team van Art To Move vzw. 

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik Hier

Voorverkoop/kindertarief: € 8 | kassa: € 10

Onderdeel van

We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.

George Bernard Shaw