Schouwburg De Kern

Jeron Dewulf

Latin Lover
za 8 feb 20.15 uur
za 8 feb
20.15 uur
  • za 8 feb
    20.15 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Jeron Amin Dewulf Leiva is zoon van een Belgische moeder en een Chileense vader. Bijna vijftig jaar heeft hij geleefd als Belg. De Chileen zat verstopt.

Niet voor lang meer: de komende 50 jaar gaat de Belg opzij en mag de Chileen zich opmaken voor een leven als Latin lover in België. Een grappige zoektocht naar de latino roots, in zwijm vallende vrouwen en lekker pikant eten.

Een totaalervaring.

 

De verwachting van onze comedy-programmator:
"Jeron Dewulf lichtte in 2023 op de Zomerboerderij een eerste tip van de sluier van deze voorstelling. In zijn try-outversie overtuigde hij ons: zijn Chileense roots bleven veel te lang verborgen. Hier staat een comedian op de planken die zijn persoonlijke ervaringen gebruikt in comedy die ook nog eens ergens over gaat. Hij legt de lat hoog en geraakt er makkelijk over. We zijn benieuwd of zijn toenmalige belofte op de Zomerboerderij om goed gitaar te leren spelen tegen zijn voorstelling in De Kern ook effectief gelukt is, maar eigenlijk twijfelen we niet. Het wordt een avondvullende totaalervaring om van te smullen."

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

 

voorverkoop: € 18 | kassa: € 20