Schouwburg De Kern

Geert Synnave, Tristan Faes en Trien Cornelis

Intrige -- Puccini
zo 3 nov 11.00 uur
zo 3 nov
11.00 uur
  • zo 3 nov
    11.00 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Trien Cornelis, Tristan Faes en Geert Synnave brengen een intrigerend cavaconcert waarbij ze je meenemen op een reis door het rijke oeuvre van Giacomo Puccini. Het trio van getalenteerde artiesten presenteert een scala aan pianowerken, liederen, aria's en zelfs een scène uit La Bohème, als eerbetoon aan de meester die exact 100 jaar geleden overleed.

 Trien Cornelis, geboren en getogen in Antwerpen, onthulde haar liefde voor zingen tijdens haar opleiding aan de academie van Heist-op-den-Berg en vervolgde haar studies aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium waar ze een uitgebreid repertoire van operarollen en concertwerken heeft vertolkt.

 Tenor Tristan Faes, een laureaat van Flanders Operastudio, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met optredens in gerenommeerde operahuizen en als freelance koorzanger met prestigieuze ensembles zoals Opera Ballet Vlaanderen en het Vlaams Radio Koor.

 Geert Synnave, met zijn achtergrond in piano en koordirectie, heeft zich onderscheiden als een veelzijdige musicus en ervaren docent. Met een meestergraad piano op zak, heeft Geert meerdere eerste prijzen behaald aan het conservatorium in Antwerpen en heeft hij zijn kennis en vaardigheden gedeeld met studenten aan de academie in Wilrijk en elders. Naast zijn werk als docent blijft Geert actief als pianist, voornamelijk als begeleider bij PiaZa.

Trien, Tristan en Geert vormen samen een trio dat niet alleen de muzikale werken van Giacomo Puccini tot leven brengt, maar ook inzicht biedt in de persoon achter de muziek. 

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

 

kassa: € 13 | vvk: € 11