Schouwburg De Kern

Benno Barnard

HOERA! 70!
do 21 nov 20.15 uur
do 21 nov
20.15 uur
  • do 21 nov
    20.15 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Benno Barnard behoort tot het kleine kransje van de Literaire Reuzen uit ons taalgebied. Als dichter overtreft hij iedereen. Dat bewees hij met krachtige bundels als Tijdgenoten, De Schipbreukeling, Krijg nou de lyriek en Het trouwservies. Maar ook als essayist en schrijver van beschouwende dagboeken wordt Benno Bernard door een steeds groter wordende schare fans op handen gedragen. Zo is bijvoorbeeld Dagboek van een landjonker niet te versmaden voor literaire fijnproevers. 

Daarom vieren we samen de zeventigste verjaardag van Benno Bernard die het levenslicht zag op 21 november 1954 in Amsterdam. Omringd door vrienden als Joke Van Leeuwen, Jelle Van Riet en Bart Van Loo en ... door u, het publiek waarvoor hij een leven lang de mooiste theaterteksten, verhalen, beschouwingen en gedichten schreef. 

HOERA! 70! behoort zonder twijfel tot de categorie van avonden die je nergens anders kan beleven. Het volledige programma van deze literaire avond die even verrassend als exclusief belooft te worden, maken we bekend in ons najaarsmagazine en op onze website. 

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

kassa: € 16 | vvk: € 14

Onderdeel van

Opgelet! In de seizoensbrochure staat rechts bovenaan de pagina een foutieve datum vermeld. Deze avond vindt daadwerkelijk plaats op donderdag 21 november!