Schouwburg De Kern
Alfons Monte

Bram Weijters Trio

Roasted Jazz Cluboptreden
wo 6 nov 20.15 uur
wo 6 nov
20.15 uur
  • wo 6 nov
    20.15 uur
    TICKETS Clubconcert
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Wie vertrouwd is met de Belgische hedendaagse jazz kent pianist Bram Weijters misschien van zijn fusionband Bram Weijters’ Crazy Men of zijn samenwerkingen met de Amerikaanse trompettist Chad McCullough. Tijdens Roasted Jazz komt hij in Trio formatie met Piet Verbist en Lionel Beuvels onze jazzclub vullen met de fijnste jazz.

Daarnaast is Weijters ook als sideman actief in talloze jazzprojecten zoals Mazzle, Hamster Axis of Piet Verbist Quartet. En ook pop/rockartiesten zoals Raymond van het Groenewoud of Mauro Pawlowski doen beroep op zijn muzikale kwaliteiten. Er is één constante: de zoektocht naar eerlijke en creatieve muziek.

Op contrabas horen we Piet Verbist, die ook al decennia zelf als (co)bandleader actief is bij onder andere Zygomatik, Secret Exit Trio, Mamutrio,… 

Ook drummer Lionel Beuvens bracht al enkele goed ontvangen jazzalbums onder eigen naam uit en bouwde daarnaast een imposante carrière uit als sideman in de Belgische jazzscene.

Het trio put uit de eerder verschenen albums van leader Bram Weijters, aangevuld met nieuwe composities die helemaal in de lijn liggen van Weijters’s pianospel : lyrisch, geworteld in traditie, maar met een modern en pittig randje.

 

  • Bram Weijters, piano
  • Piet Verbist, bas
  • Lionel Beuvens, drums

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

 

vvk: 11 € | kassa: 13 €

Onderdeel van